Met Certificaat – 100% gesubsidieerd

Gratis boek en e-course Storydesign

  • Met de ‘NL Leert Door’ subsidie van de overheid kan je bij Nobbe Mieras trainingen kosteloos een e-course Storydesign volgen, waarin je overtuigend leert presenteren. Je ontvangt het gelijknamige papieren boek er gratis bij. Lees hier meer en schrijf je snel in.

Na deze e-course

Weet je hoe je een strategisch ijzersterk verhaal maakt

Heb je meer invloed met je presentaties

Kun je de Storydesign-methodiek stap voor stap toepassen

Leer overtuigend presenteren

Wil je een betere presentator worden? Overtuigender uit de hoek komen tijdens een vergadering? Een uitstekende presentatie boeit vanaf het allereerste moment, is kraakhelder en blijft lang hangen in de hoofden van de luisteraars. We gaan aan de slag met de geheimen van klassieke denkers als Aristoteles, maar ook kijken we naar hoe succesvolle TED praatjes tot stand komen. Daarnaast ontdek je welke intrigerende kennis de hedendaagse wetenschap over beïnvloeding biedt.

De e-course Storydesign leert je hoe je het vertrouwen van je toehoorders wint, hoe je ze op jouw manier naar de realiteit laat kijken en – zeker niet onbelangrijk – hoe je ze tot actie aanzet. Het effect? Slimme, glasheldere en meeslepende presentaties waarmee je meer invloed hebt dan ooit. En dat allemaal in je eigen tijd en tempo.

De e-course

Lengte: 8 online modules
Studiebelasting: 8 uur

Inclusief

  • 14 downloads (13 artikelen + een werkboek)
  • 13 unieke video’s
  • 25 unieke audiofragmenten
  • Papieren boek Storydesign
  • Digitaal certificaat na afronding

Normaal kost deze e-course plus boek € 219,50. In het kader van de NL Leert Door regeling is het nu volledig gesubsidieerd.

“Storydesign is een hele sterke methode om snel een goed verhaal op te bouwen. Je leert in korte tijd tot de kern van je boodschap te komen en het geeft je een kapstok om de opbouw aan op te hangen. Aanrader!”

Jordi Scholten
Strategy Consultant, ABN AMRO Bank N.V.

Wat is NL Leert door?

De subsidieregeling Nederland Leert Door is er voor iedereen tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd met een band met de arbeidsmarkt. Het maakt daarbij dus niet uit of je in loondienst bent, zzp’er of werk zoekt. Je kunt je gratis bij ons aanmelden en wij regelen de rest.
De Rijksoverheid stelt als voorwaarde dat deelnemers zich identificeren met een kopie van je ID. Lever daarom snel alles in. Jouw persoonsgegevens worden versleuteld opgeslagen en zijn uitsluitend in te zien door de Rijksoverheid. Vind je het uploaden van je ID spannend? Gebruik dan de KopieID app van de Rijksoverheid.

Enkele voorwaarden:

  • Na afronding van module 1. van de e-course krijg je het boek Storydesign toegestuurd.
  • Je kunt je tot uiterlijk 27 maart 2023 aanmelden.
  • Op = op. Als het maximum aantal aanvragen bereikt is, sluiten we dit aanbod.

Schrijf je nu in!

Tip: Vind je het uploaden van je ID spannend? Gebruik dan de KopieID app van de Rijksoverheid.